ΕΜΠΝΕΥΣΗ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Οι επισκέπτες καλούνται να ανακαλύψουν κρυμμένα γαστρονομικά μυστικά της Κρητικής παράδοσης σε ένα από τα πιο γοητευτικά εστιατόρια των Χανίων. Ο σεφ είναι έτοιμος να εξυψώσει τις γεύσεις σας με ένα από τα καλύτερα φαγητά στην Κρήτη παρουσιάζοντας Ελληνικές και διεθνή σπεσιαλιτέ σε ένα όμορφο χώρο που σύντομα θα θεωρείτε σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στα Χανιά.

Τα καλύτερα μέρη για φαγητό στα Χανιά, Κρήτη

Από νόστιμό και ποικίλο μπουφέ πρωινού μέχρι προτάσεις για δείπνο a la carte, το Pilot Amphora προσφέρει διατροφικές επιλογές που καλύπτουν όλα τα γούστα και επιθυμίες. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται το Pilot Beach Resort το οποίο φημίζεται για τις γαστρονομικές επιλογές του. Όπως το gourmet restaurant: Almyra Asian & Sushi με εκπληκτική θέα στο πέλαγος, ιδανικό για λάτρεις του sushi και για αυτούς που ψάχνουν εξαιρετικά μέρη για δείπνο στην περιοχή των Χανίων.

Όμορφα Bar-Restaurants στην Κρήτη

Το Pilot Amphora διαθέτει φιλόξενους-ζεστούς χώρους bar και εστιατορίου που προδιαθέτει τους επισκέπτες να απολαύσουν τον καφέ τους στην πισίνα, να χαλαρώσουν με μία παγωμένη μπύρα ή ένα ποτήρι κρασί και να ξεκινήσουν την βραδιά με ένα κοκτέιλ ή ένα αφρώδη κρασί. Οι γαστρονομικές επιλογές εξυψώνονται με Κρητικέ σπεσιαλιτέ αλλά και διεθνή πιάτα φτιαγμένα από τα πιο αγνά υλικά, φρέσκα προϊόντα, μυρωδικά και με το βιολογικό ελαιόλαδο δικής μας παραγωγής.. Οι επισκέπτες καλούνται να δειπνίσουν μέσα στο ξενοδοχείο είτε σε κάποιο από τα εστιατόρια του Pilot Beach Resort και να ικανοποιήσουν τις αισθήσεις τους με εξαιρετικές γεύσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ