ΜΙΑ ΓΗ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
Η ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ, ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

Περικυκλωμένο από το καταπράσινο τοπίο και εικόνες από τα χωριά των Χανίων στην Κρήτη, το χωριό Γεωργιούπολη είναι γνωστό για τη γαλήνια ατμόσφαιρα του.

Από την πλατεία του χωριού με τα καταστήματα και τις ταβέρνες μέχρι το μικρό λιμάνι με ευκάλυπτους και ψαρόβαρκες, το φάρο, το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου και τις πολυάριθμες παραλίες, όλη η ατμόσφαιρα είναι μαγευτική.

Η Γεωργιούπολη είναι η ιδανική επιλογή για ζευγάρια, φίλους και οικογένειες που αναζητούν ένα ήσυχο χώρο διακοπών στη μαγευτική περιοχή των Χανίων στην Κρήτη, καθώς και το ιδανικό σημείο εκκίνησης για εκδρομές στο νησί.

Το Pilot Amphora στη Γεωργιούπολη της Κρήτης αποτελεί την ιδανική βάση για τις εξερευνήσετε το νησί. Είναι ένα ονειρικό μέρος για να χαλαρώσετε και να αποφορτιστείτε, να απολαύσετε εκδρομές ποδηλασίας και πεζοπορίας, να απολαύσετε φρέσκα θαλασσινά και παραδοσιακά κρητικά πιάτα, να αγκαλιάσετε τον Κρητικό πολιτισμό και να ανακαλύψετε τις ομορφιές στα Χανιά, το παλιό λιμάνι και την πόλη, τα μουσεία, το πάρκο Βοτανική, τις παγκοσμίου φήμης παραλίες του Μπάλου & Ελαφονήσι και το φυσικό μεγαλείο του φαραγγιού της Σαμαριάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ